JA SPIRIT

Mapro d.o.o. je bilo uspešno s prijavo na razpis JA SPIRIT Podpora zagonskim, mikro, malim in srednjim podjetjem pri strateški, trajnostni in krožni transformaciji poslovanja. Začeli smo z delavnicami pod vodstvom s SPIRIT-a dodeljenim strokovnjakom Nenadom Savičem. Delavnice bodo zelo aktivne, enkrat tedensko se bo oblikovana delovna skupina podjetja srečala s strokovnjakom, ki nas bo vpeljeval v trajnostno in krožno transformacijo na področjih, kjer tega nimamo ali bomo nadgradili že obstoječe stanje. Septembra pa se bomo prijavili na sklop B s projektom, za katerega tudi upamo, da bomo uspešni in izbrani. 

V okviru projekta bomo izvedli strateško, trajnostno in krožno transformacijo poslovanja podjetja, znotraj katerega želimo doseči naslednje rezultate: dolgoročno trajnostno in krožno strategijo podjetja, strateško oceno in analizo negativnih vplivov na okolje, ljudi in skupnost.Naročite hidravlične cilindre po meri

Ali pošljite povpraševanje po naših izdelkih, servisnih storitvah ali dodatni opremi in materialih za hidravlične cilindre.

Spletko