Servis hidravličnih cilindrov

Obnovimo ali popravljamo hidravlične cilindre različnih proizvajalcev. Nudimo hiter in odziven servis z usposobljenimi zaposlenimi in kakovostnimi orodji. Vsak cilinder, ki ga obnovimo/popravimo lahko po želji tudi barvamo.

Na servis je enoletna garancija.


Razrez na strojni žagi / strojna obdelava

S sodobnimi žagami palice/cevi /jeklo razrežemo na izbrano dolžino.
Moderen CNC obdelovalni center in CNC stružnica omogočata izdelavo izdelkov po željah naročnikov v kratkem času.
Nudimo storitve struženja obdelovancev do dolžine 6 m in premera do Ø 400 mm.


Varjenje po postopku TIG, MIG in MAG.

Z izkušnjami in s sodobno tehnično opremo vam zagotovimo vrhunsko varjenje.

Sodobna opremljena varilnica
Za vse različne postopke varjenja, ki jih ponujamo, imamo ustrezne, kakovostne in trpežne aparate priznanih blagovnih znamk.S pomočjo varilne mize Siegmund, namenskih šablon in varilnih priprav pozicioniramo in zvarimo pločevinaste dele ali izdelke iz profilov in cevi v zahtevne oblike.Poleg certificiranih varilcev za ročno varjenje, uporabljamo profesionalne namenske stroje Carpano za orbitalno varjenje cevi, ter za večje količine izdelkov in zahtevnejše varjenje varilnega robota.Pri varjenju uporabljamo tudi nemške varilne aparate Lorch.

Varjenje po postopku MIG/MAG ali varjenje MIG/MAG
MIG varjenje je znano kot metoda običajnega varjenja v nevtralnem žlahtnem plinu, v argonu ali heliju. Ta obliva varilno žico in zvar in kemijsko ne reagira z varjencem. Pri tem načinu varjenja varimo s pomočjo gole elektrode ali strženske žice, ki je navita na kolut. V postopku se ustvarja visoka temperatura, kar omogoča tudi varjenje debelejših materialov in kakovostne kotne zvare.
MAG varjenje je metoda obločnega varjenja v zaščitenem okolju.

Naročite hidravlične cilindre po meri

Ali pošljite povpraševanje po naših izdelkih, servisnih storitvah ali dodatni opremi in materialih za hidravlične cilindre.

Spletko