Vizija in poslanstvo

Naše poslanstvo je, da poskrbimo za popolno gibanje vaših hidravličnih cilindrov.

Hidravlika za nas ni tuja stvar, saj že 30 let skrbimo za utečeno gibanje hidravličnih cilindrov, zato smo pravi partner za njihovo zanesljivo izdelavo, skladno z vašimi željami.

MAPRO d.o.o., je visoko specializirano podjetje za proizvodno hidravličnih cilindrov : dvostranskih, enostranskih, teleskopskih in njihovih sestavnih delov. Podjetje proizvaja in prodaja hidravlične cilindre, kromirane batnice/palice, honane cevi, hidravlična tesnila, zglobne glave, ležaje, puše, hidravlične komponente in druge sestavne dele za proizvodnjo hidravličnih cilindrov.

Paleta izdelkov obsega od preprostejših izvedb do najbolj zahtevnih visokotehnoloških cilindrov  in hidravličnih komponent. Izdelke odlikuje vrhunski dizajn, visoka stopnja varnosti in 100 % testiranje po ISO standardu 10100:2001. Po zaslugi najsodobnejše opreme lahko v najkrajšem možnem času izdelamo izdelke v skladu z najbolj zahtevnimi željami naročnikov. Naše poslanstvo je zagotavljati popolno in zanesljivo gibanje hidravličnih naprav.

Predstavitev in zgodovina

Podjetje MAPRO d.o.o. je bilo ustanovljeno leta 1992. Je družinsko podjetje s 50 zaposlenimi. Sprva se je ukvarjalo samo z razrezom in prodajo kromiranih batnic/palic ter honanih cevi, danes pa naš proizvodno-prodajni program obsega hidravlične cilindre  in sestavne dele za hidravlične naprave. 

Po razširitvi  področja poslovanja je podjetje kupilo prostore nekdanjega dijaškega doma na Strojarni in se tja preselilo iz domače hiše. Nov prostor je omogočil zaposlitev več delavcev, nakup in postavitev novih strojev in povečanje skladiščenega materiala za kromirane batnice/palice, cevi, tesnila in druge sestavne dele za proizvodnjo hidravličnih cilindrov.

Leta 2004 smo kupili zemljo v Industrijski coni v Žireh in postavili proizvodno dvorano s 800 kvadratnimi metri površine. Prostorska razširitev je omogočila nakup dodatnih novih strojev in zaposlitev strokovnih delavcev. Po selitvi se je za podjetje začelo novo obdobje z  izjemno potencialno močjo v vseh pogledih: od  načrtovanja izdelkov, izdelave, montaže do skladiščenja. Odlični delovni pogoji omogočajo še  boljšo storilnost in kakovost izdelkov.


Pri proizvodnji uporabljamo 3 žage za razrez materiala, od tega dve žagi CNC do premera 300 mm, CNC obdelovalni center VF 3, CNC stružnico SKT28 za večje obdelovance (tudi do 80 kg), stružnico do 6 m stružne dolžine, rezkalni in več vrtalnih strojev ter sodobno lakirnico za lastne potrebe. S tem strojnim parkom lahko pokrivamo izdelavo tudi najbolj zahtevnih hidravličnih cilindrov..

Ker se zavedamo, da je  logistika v podjetju izrednega pomena,  smo za skladiščenje  uredili skladiščno omaro, ki omogoča precejšen prihranek časa in prostora.  Svojim kupcem v Sloveniji zagotavljamo hitro dostavo naročenih izdelkov, saj razpolagamo z lastnim voznim parkom, ki nam omogoča hitro odzivnost in prilagodljivost željam naročnikov.   

Kot proizvajalec hidravličnih cilindrov se vedno trudimo zagotavljati najvišjo nivo kakovosti svojih izdelkov in brezkompromisno upoštevati dogovorjene dobavne roke. Naš cilj je doseči čim večje zaupanje in zadovoljstvo naših strank.

Na Mapro se lahko zanesete!

Naročite hidravlične cilindre po meri

Ali pošljite povpraševanje po naših izdelkih, servisnih storitvah ali dodatni opremi in materialih za hidravlične cilindre.

Spletko